✅Klanten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een    9.1
Week van de werkstress 2022

Week van de Werkstress

Werk-Balans Boost: compleet programma voor jouw medewerkers, makkelijk & snel geregeld. 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

SAMEN MET JOUW COLLEGA’S WERKEN AAN MINDER WERKDRUK EN MEER BALANS & PLEZIER

Behoud van gezond, betrokken en gelukkig personeel is Top prioriteit in 2022!

Werknemers die minder werkdruk ervaren en met een goede werk-privé balans zijn gelukkiger, meer betrokken, minder snel ziek en minder snel geneigd om hun werkgeluk ergens anders te zoeken. Helaas is werkstress dé grootste sta-in-de-weg voor werkgeluk. Tijdens de week van de werkstress wil jij natuurlijk graag iets extra’s voor jouw medewerkers doen om de werkstress te verminderen. Maar wat?

Vitaalzyn heeft een inspirerend programma voor deze week voor je klaar staan – makkelijk en snel geregeld. Alles om jouw medewerkers fysiek en mentaal in hun kracht te zetten en goed gebaseerd op bewezen werkende formules. Online of Incompany op locatie. Geen gedoe, Vitaalzyn regelt het!

Gun jij je medewerkers deze boost?

 NAAR HET PROGRAMMA

PROGRAMMA WEEK VAN DE WERKSTRESS 14 T/M 18 NOV. 2022

Maak jouw medewerkers mentaal en fysiek sterk: live online webinar of incompany trainingen

In de week van 14 tot 18 november bieden we een compleet programma met webinars en een dagelijkse powerboost, exclusief voor de medewerkers van jouw organisatie. Alles om jouw medewerkers mentaal en fysiek sterk te maken: wij activeren en inspireren op het gebied van vitaliteit, werkgeluk en stresspreventie. Daarnaast ontvangen de medewerkers iedere ochtend een vitale powerboost.

Wij regelen alles voor je:

  • intake
  • programma passend bij jullie wensen
  • promotiemateriaal en communicatie met de medewerkers
  • live webinars 
  • academy waar de webinars terug te kijken zijn

We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, wees er snel bij.

Laat je ontzorgen met het hele programma of kies uit:

Werk-privé balans

Webinar:

Werk-privé dans

Lees meer

Vitaliteit

Webinar:
Slaap je fit

Lees meer

Stresspreventie

Webinar:

Rust in je hoofd

Lees meer

Werkgeluk

Webinar:
Fluitend aan het werk

Lees meer

Webinar: Werk-privé balans

Wist je dat bijna 7 op de 10 werknemers een goede werk-privé balans topprioriteit vinden als het gaat om het beoordelen van hun gezondheid, (werk)geluk en ook hun baan?

In het webinar 'Werk-privé dans - de leukste versie van jezelf'  leert Martine, onze werkgeluk expert, jouw medewerkers kijken naar hun werk-privé balans (of beter - dans). Zodat jouw medewerkers straks moeiteloos bewegen tussen de uitdagingen en verwachtingen die werk en thuis aan hen stellen. Ze leren keuzes maken die passen bij zichzelf! 

Want medewerkers die erin slagen om de leukste versie van zichzelf te zijn, thuis én op het werk, zijn gelukkiger en energieker! Bovendien zijn ze minder snel geneigd om hun werkgeluk elders te gaan zoeken!

Webinar: Slaap je fit

In dit webinar neemt Hetty, vitaliteits- en voedingsexpert bij Vitaalzyn en bekend van RTL Koffietijd, je medewerkers mee in hoe slaap werkt, wat je wel (en vooral niet) moet doen voor een optimale slaap. Onderzoek wijst uit dat een uitgeslapen medewerker beter presteert en minder snel ziek wordt.

Slecht slapen heeft een grote invloed op de werkprestaties en stressbestendigheid van een medewerker. Investeren in gezonde slaapgewoontes en bewustwording over het belang van een goede nachtrust heeft dus vele voordelen, ook voor jou als werkgever!

Goede slaap zit hem juist in de kleine dingen. Een praktisch, toegankelijk en helder webinar, dat jouw medewerkers de tools geeft om uitgerust wakker te worden met zin in hun dag.

Webinar: Meer rust in je hoofd - werkdruk editie

Af en toe een beetje stress is eigenlijk helemaal niet erg, integendeel, het zet ons aan tot grote prestaties. Maar wat als gezonde stress omslaat in aanhoudende werkdruk? Wat als stress reden wordt voor ongemakken, verminderde prestaties en zelfs verzuim? Dan wordt het tijd om in actie te komen!

Steven, expert op het gebied van neurowetenschappen en gedragsverandering, helpt je medewerkers om stress de baas te blijven door middel van bewustwording en met krachtige technieken, o.a. uit de uit de mindfulness en meditatie. Je medewerkers leren vanuit eigen regie sterker te staan in stressvolle tijden! 

Werkgeluk training webinar incompany live

Webinar: Werkgeluk

Dat alles wat je aandacht geeft groeit is bekend. Wat betekent dat voor alle aandacht die er continu wordt gegeven aan werkdruk? Juist.... Daarom is het super belangrijk om ook de keerzijde van de medaille in het licht te zetten: werkgeluk.

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit: gelukkige medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek en voelen zich meer verbonden met hun werk, de organisatie en hun collega´s. Ze leveren hun beste werk!

In het Webinar "Fluitend aan het werk" leren jouw medewerkers aan welke knoppen ze kunnen draaien om hun werkgeluk te vergroten. Ze krijgen taal om constructief met hun collega´s in gesprek te gaan en de onderlinge verbinding te versterken. Zo maak je van werkdruk, werkgeluk!

VAN WERKDRUK NAAR WERKGELUK
Waarom investeren in gelukkige medewerkers loont

Aanbieding Week van de Werkstress 2024

Doe ook mee aan de Week van de Werkstress met het toffe Vitaalzyn – exclusief voor jouw medewerkers. In 5 dagen geef jij jouw medewerkers de Boost die ze nodig hebben om sterk te staan in stressvolle situaties.


null  Kies jouw Webinars uit ons menu:
maandag t/m vrijdag plan je 2 x LIVE Webinar (60 minuten) exclusief voor jouw organisatie

null  Bonus: 5 x vitale Powerboost video

null Inclusief: Webinar modules 1 maand terug kijken in de Vitaalzyn Academy,
bedrijfspagina met inschrijfformulier, digitaal werkboek

null Alles wordt geregeld! Van A-Z ontzorgd

null


Even sparren?

Je wil wel iets doen voor je medewerkers maar weet niet waar je moet beginnen, of je wil liever losse webinars? Plan dan een gratis adviesgesprek met Julia, adviseur duurzame inzetbaarheid. We denken graag met je mee.
Vitaliteit op de kaart

“Geweldig hoe Vitaalzyn meedenkt met ons bedrijf waarin we werkdruk willen verminderen en vitaliteit op de kaart willen krijgen.


Het aanbod was volledig afgestemd op onze doelstellingen doordat Vitaalzyn echt met ons meedacht. Snel, flexibel, inspirerend en oplossingsgericht. 


Vitaalzyn heeft webinars op het gebied van ‘werkplezier’ en ‘vitaliteit’ ontwikkeld en gegeven, die zeer goed ontvangen werden. 


Het is ontzettend fijn een specialist te hebben die medewerkers verder helpt om vitaler te worden en meer werkplezier te ervaren. Ik hoop dat we nog lang kunnen blijven samenwerken.”

Rosa Wasink -

Vitaliteitsadviseur, Nova College

Vitaal & Veerkrachtig

“Toen DUSI zich in een dynamische periode bevond, kwam Vitaalzyn gelijk met nuttige adviezen.


Een daarvan waren de webinars, gericht op veerkracht. Precies wat zowel de organisatie als de medewerkers nodig hadden. Veerkrachtig worden en blijven!


De webinars zijn goed bezocht en de feedback van de deelnemers zijn meer dan positief. De totaalbeoordeling was maar liefst een 8,6.


Ik ben niet anders gewend van Vitaalzyn dat zij meedenken, adviseren zonder belangen en onze keuzes respecteren.
Bedankt en ik kijk uit naar een volgende samenwerking!"

Wanisha Boedjawan-

Senior HRM Adviseur, DUSI/VW
Verwenmomentje

"Om de medewerkers eens in het zonnetje te zetten, hebben we in het IJsselland Ziekenhuis de Verwenweken georganiseerd.


De Incompany trainingen van Hetty Crèvecoeur waren intiem en informatief.


De deelnemers kregen de mogelijkheid om te leren over het omgaan met nacht en wisseldiensten, hoe ze beter kunnen slapen en wat voeding met het energie niveau doet. Interessante en relevante onderwerpen.


De Vitaalzyn Incompany trainingen zijn een aanrader!
Shirley Groenendijk - 

Projectcoördinator Leerhuis IJsselland Ziekenhuis

Het was een frisse onderbreking van het dagelijkse werk en er zaten werkelijk goede tips en tricks in!! Zeker het korte intermezzo met de collega was een leuke ervaring.
Thuiswerken met plezier - Brabant Water
Het was een leuk en leerzaam webinar die fijne handvatten geeft voor het combineren van je werk/privé leven!
Start met veerkracht - Schadefonds          

Webinar was to the point, leuk om weer even op te frissen en aan te scherpen!

Moeiteloos werken - Nova College            
Het was voor mij weer een mooi webinar met mooie inzichten zoals het koppelen van een gewenste routine aan een oude routine. Dank je wel!
Start met veerkracht - Ministerie VSW        

Geen gedoe, wij regelen het

Volledig verzorgde trainingen. Vitaalzyn zorgt voor alles!


Altijd
100% live

Live training! Voldoende ruimte voor interactie en inspiratie


Beste keuze, direct resultaat

Voor iedereen. Direct toepasbaar met impact in het dagelijkse leven.