✅Klanten beoordelen onze incompany trainingen gemiddeld met een    9.1

Incompany trainingen

SNEL EN GEMAKKELIJK MEER VITALITEIT, VERBINDING EN WERKGELUK

Vraag een offerte aan


5+

jaar training ervaring in verschillende branches

10+

keuze uit diverse trainingen, direct resultaat

9.1

gemiddelde beoordeling van de trainingen

100%

persoonlijke aandacht voor elke medewerker

Als HR-manager wil je het beste voor je medewerkers. Zitten ze goed in hun vel, dan presteren ze beter en zijn ze minder vaak ziek. Vitaliteit, werkgeluk en verbinding zijn daardoor belangrijker dan ooit, maar hoe krijg je dat voor elkaar? De Incompany Trainingen van Vitallife helpen je daarbij. Op een laagdrempelige, luchtige, maar enorm impactvolle en krachtige manier gaan we samen met jouw medewerkers aan de slag. Zo kan jij aandacht geven aan jouw medewerkers. Ze zijn ten slotte het waardevolste bezig van jouw organisatie.


Vanuit onze jarenlange ervaring denken we met je mee over welke Incompany Training(en) passen bij jouw uitdagingen en doelen voor de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Het is ook mogelijk om een Training specifiek voor jouw organisatie te ontwikkelen.

null Samen aan de slag met vitaliteit, werkgeluk en verbinding

null Ruime keuze aan Incompany Trainingen 

null Korte energizer of verdiepende workshop

null Eenvoudig aan te passen aan doelen en uitdagingen

null Jarenlange werkervaring

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Snel en flexibel

“Geweldig hoe Julia van  Vitallife meedenkt met ons bedrijf waarin we vitaliteit op de kaart willen krijgen. Ze heeft zich verdiept in onze doelstellingen en haar aanbod daarop afgestemd. Ze is snel, flexibel, doet goede verbetervoorstellen, inspireert en is oplossingsgericht. 


Vitallife heeft webinars op het gebied van ‘werkplezier’ en ‘vitaliteit’ ontwikkeld en gegeven, die zeer goed ontvangen werden. 


Het is ontzettend fijn een specialist te hebben die onze medewerkers bewust maakt van hun vitaliteit en medewerkers verder helpt om vitaler te worden. Ik hoop dat we nog lang kunnen blijven samenwerken.”

Rosa Wasink - Vitaliteitsadviseur, Nova College
Medewerkers in het zonnetje

"Om de medewerkers eens in het zonnetje te zetten, hebben we in het IJsselland Ziekenhuis de Verwenweken georganiseerd.


De Incompany trainingen van Hetty Crèvecoeur waren intiem en informatief. De deelnemers kregen de mogelijkheid om te leren over het omgaan met nacht en wisseldiensten, hoe ze beter kunnen slapen en wat voeding met het energie niveau doet. Interessante en relevante onderwerpen.


De Vitallife Incompany trainingen zijn een aanrader!Shirley Groenendijk - Projectcoördinator Leerhuis IJsselland Zkh

Meer weten?

Plan een gratis adviesgesprek met Julia, adviseur duurzame inzetbaarheid.

Incompany Trainingen voor meer verbinding en motivatie

Organisaties, teams en individuen staan allemaal voor eigen uitdagingen. Ervaren jouw medewerkers veel werkdruk of merk je dat teams weinig verbinding met elkaar of de organisatie hebben? Misschien hebben medewerkers het privé moeilijk of is hun werk-privé balans verstoord.


Een Incompany Training van Vitallife is dé manier om aandacht te geven aan je medewerkers en hun uitdagingen. Als werkgever laat je weten dat je jouw medewerkers ziet en waardeert. Het versterkt hun vitaliteit, werkgeluk en verbinding met elkaar en de organisatie. Bovendien geef je ze met deze aandacht een motivatieboost en zet het de neuzen weer dezelfde kant op. Medewerkers raken geïnspireerd en gaan met vernieuwde energie weer aan het werk. 


Medewerkers die goed in hun vel zitten, presteren beter en zijn minder snel ziek

Onze unieke aanpak

Direct aan de slag met concrete tools

In onze Incompany Trainingen hanteren we een unieke aanpak. We gaan aan de slag met het betreffende onderwerp en geven concrete tools voor direct resultaat. We maken plezier en houden de energie steeds hoog, zodat medewerkers daadwerkelijk in actie komen. Aan het eind van elke Training heeft de medewerker een persoonlijk actieplan waar hij of zij direct mee aan de slag kan.

De Incompany Trainingen worden altijd op locatie gegeven. Je kunt kiezen uit twee vormen:

De energizer

Gedurende 45 tot 60 minuten weten onze trainers jouw medewerkers te inspireren. In een korte tijd worden ze aan het denken gezet en krijgen ze een gegarandeerde energieboost!


Je medewerkers worden uitgenodigd om actief aan de slag te gaan. Het resultaat: concrete acties voor direct resultaat. Voor meer energie en meer werkplezier. Deze training is geschikt voor grote en kleine groepen. 
Dit wil ik

De workshop

90 tot 120 minuten lang komen onze energieke trainers met jouw medewerkers in actie. Ze gaan aan de slag met de concrete tools en behalen direct resultaten.

Na afloop heeft elke medewerker een persoonlijk actieplan, is er gemeenschappelijke taal ontwikkeld en is de drempel verlaagd om in gesprek te gaan. Meer energie, werkplezier en verbinding. Voor het beste resultaat is een groep van 20 medewerkers het meest geschikt. 

Dit wil ik


Incompany Trainingen voor elke organisatie

Passend bij jouw doelen en uitdagingen van je medewerkers

We hebben al voor veel bedrijven en overheidsorganisaties Incompany Trainingen mogen verzorgen en merken dat onze unieke aanpak werkt. Medewerkers uit verschillende branches, zoals het onderwijs, de zorg en de overheid, geven aan dat ze tijdens en na de Training echt de verbinding met elkaar voelen. Het is een ontmoetingsmoment waarop ze samen nadenken over onderwerpen die niet alleen in het werk, maar ook daarnaast belangrijk zijn. Bovendien creëren je medewerkers een gezamenlijke taal. Ze gaan constructief met elkaar in gesprek en dat verlaagt de drempel om het met hun leidinggevende of met jou als HR-manager te delen als ze ergens mee zitten of behoefte aan hebben.

Vraag een offerte aan

De  Incompany Trainingen van Vitallife

Ondersteuning in vitaliteit, werkgeluk en thuiswerken

Hieronder vind je de Incompany Trainingen van Vitallife. Wil jij echt aandacht besteden aan jouw medewerkers, waardoor hun vitaliteit, werkgeluk of verbinding verbetert? Vraag een offerte aan voor de Incompany Training die past bij jouw wensen en doelen. 

Wil je sparren over welke Training het beste aansluit of wil je – eventueel verspreid over het jaar – met meerdere onderwerpen aan de slag? Op basis van onze ervaring denken we graag met je mee. Vraag daarvoor een vrijblijvend adviesge aan. 

ACTIEVE TRAININGEN VOOR MEER ENERGIE EN VITALITEIT

Incompany training Fit

Go
Fit

Vitale doelen stellen in tijden van verandering

Bruisend van de energie

Gezonde keuzes maken voor meer energie

Slaap

je fit

Uitgerust wakker worden met zin in je dag

Relaxed door de overgang

Fit en stralend door de overgang zonder stress

KRACHTIGE TRAININGEN VOOR MEER VERBINDING

Fluitend aan het werk vanuit verbinding

Samen aan de slag

met werkgeluk en verbinding

Hybride
werken met plezier

Ergonomisch en verantwoord werken – thuis én op kantoor

Start
met
VeerKracht!

Meer balans, energie
en een positieve
mindset

Werk -
Privé
dans

De leukste versie van jezelf, thuis en

op het werk

KRACHTIGE TRAININGEN VOOR MINDER WERKDRUK & MEER PLEZIER

Fluitend aan het werk

Meer verbinding en plezier op het werk

Meer rust in je hoofd

Opladen met Mindfulness en Yoga

Moeiteloos werken

Meer verbinding en  plezier op het werk

Slaap je
fit

Uitgerust wakker worden met zin in je dag

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Iedere training is inclusief:

null   Uitnodiging/inschrijving door Vitallife verzorgd

null   Mogelijkheid tot insturen vragen

null   Werkboek

null   Training is 2 weken lang terug te kijken in Vitallife Academy

null   Feedback formulier

null

GEEN GEDOE, VITALLIFE REGELT HET!

 

Vraag een offerte aan
Snel en flexibel

“Sinds de COVID-19 crisis hebben we de samenwerking met Vitallife opnieuw moeten vormgeven. Daarbij heeft Vitallife proactief gezocht naar flexibele oplossingen en maatwerk geleverd om onze medewerkers optimaal te ondersteunen. Dit heeft veel positieve waardering door onze medewerkers opgeleverd.


Omdat de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers door het vele thuiswerken onder druk staat en nieuwe uitdagingen kent, heeft Vitallife ons geholpen door  relevante webinars te organiseren, afgestemd op onze vraagstukken.


We zijn erg blij met de samenwerking en waarderen de getoonde flexibiliteit en proactieve houding bij de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers. De korte lijnen en persoonlijke benadering maken de samenwerking effectief en succesvol.”

Jody de Koning - Adviseur P&O, Reclassering Nederland - Noord-West
Veerkrachtig worden en blijven

“Toen DUSI zich in een dynamische periode bevond, kwam Vitallife gelijk met nuttige adviezen.


Een daarvan waren de webinars, gericht op veerkracht. En dat was precies wat zowel de organisatie als de medewerkers op dat moment nodig hadden. Veerkrachtig worden en blijven!


De webinars zijn goed bezocht en de feedback van de deelnemers zijn meer dan positief. De totaalbeoordeling was maar liefst een 8,6.


Ik ben niet anders gewend van Vitallife dat zij meedenken, adviseren zonder belangen en onze keuzes respecteren.
Bedankt daarvoor en ik kijk uit naar een volgende samenwerking! “Wanisha Boedjawan- Senior HRM Adviseur, DUSI/VW
Vraag een offerte aan

ONLINE WEBINAR

Liever een training online?

Op bovenstaande onderwerpen bieden we ook webinars aan.

Geen gedoe, wij regelen het

Volledig verzorgde trainingen. Vitallife zorgt voor alles!


Altijd
100% live

Live training! Voldoende ruimte voor interactie en inspiratie


Beste keuze, direct resultaat

Voor iedereen. Direct toepasbaar met impact in het dagelijkse leven.