✅Klanten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een  9.1 

werkplezier werkgeluk

Vitaliteit

FIT AAN HET WERK EN ENERGIE OVERHOUDEN
VOOR DINGEN DIE OOK BELANGRIJK ZIJN

Ik wil meer vitaliteit op de werkvloer


15+

jaar ervaring in verschillende branches

9.1

gemiddelde beoordeling van de trainingen

100%

live, op locatie of online

Een goede gezondheid, vitaliteit en een sterke weerstand zijn belangrijker dan ooit. Dat hebben we in de afgelopen jaren wel ervaren. Het is belangrijk voor medewerkers zelf, maar ook voor de organisaties. Een gezonde leefstijl zorgt voor energieke, productieve en duurzaam inzetbare medewerkers en vermindert het ziekteverzuim en bijbehorende kosten.

Het loont dan ook om in te zetten op het verbeteren van de vitaliteit van jouw medewerkers, bijvoorbeeld met de Incompany Trainingen en Webinars van Vitaalzyn. 

null Meer dan de helft van alle Nederlanders heeft tenminste één chronische ziekte


null 45% van de Nederlanders heeft overgewicht

null 53% van de Nederlanders beweegt wekelijks te weinig, gemiddeld zitten wij 8,9 uur per dag stil

null €1 investeren in duurzame inzetbaarheid van medewerkers levert €2,20 tot €4 op

null Door te weinig bewegen word je sneller ziek en heb je een grotere kans om een chronische ziekte te krijgen

Meer weten?

Plan een gratis adviesgesprek met Julia, adviseur duurzame inzetbaarheid.

Fysiek en mentaal gezond

VITALE MEDEWERKERS LEVEREN HUN BESTE WERK

Vitaliteit is een breed begrip. Vitaalzyn gelooft dat het niet enkel gaat om voldoende fruit eten en bewegen, maar over in staat zijn om alles te doen wat je zou willen doen. Je wordt hierbij niet tegengehouden door je fysieke en mentale gezondheid, relaties of financiële middelen. Je hebt voldoende energie en zelfvertrouwen, leuke mensen om je heen, een goede werk/privé-balans en doorgroeimogelijkheden in je werk.


Veel medewerkers stoppen al hun energie in hun werk. Komen ze thuis, dan hebben ze geen energie meer over om te sporten of leuke dingen te doen waar ze energie van opladen. Deze medewerkers zijn niet vitaal. Op den duur vermindert dat ook de energie, het plezier, het enthousiasme en de productiviteit in het werk. 


Vitale medewerkers hebben voldoende energie om het beste werk te leveren en daarnaast dingen te doen die ze ook belangrijk vinden. Diezelfde energie nemen ze vervolgens weer mee naar het werk. Jouw organisatie heeft er dus veel baat bij als je medewerkers vitaal zijn en dus energie hebben voor andere belangrijke dingen in het leven. 


Vitale medewerkers: 

null Zijn met plezier aan het werk 

null Zorgen voor een betere sfeer

null Hebben zelfvertrouwen

null Zijn zelfbewust

null Laten het team floreren

null Zijn productiever 

Direct naar aanbod voor meer vitaliteit
Vitaliteit op de kaart

“Geweldig hoe Vitaalzyn meedenkt met ons bedrijf waarin we werkdruk willen verminderen en vitaliteit op de kaart willen krijgen.


Het aanbod was volledig afgestemd op onze doelstellingen doordat Vitaalzyn echt met ons meedacht. Snel, flexibel, inspirerend en oplossingsgericht. 


Vitaalzyn heeft webinars op het gebied van ‘werkplezier’ en ‘vitaliteit’ ontwikkeld en gegeven, die zeer goed ontvangen werden. 


Het is ontzettend fijn een specialist te hebben die medewerkers verder helpt om vitaler te worden en meer werkplezier te ervaren. Ik hoop dat we nog lang kunnen blijven samenwerken.”

Rosa Wasink -

Vitaliteitsadviseur, Nova College

Vitaal & Veerkrachtig

“Toen DUSI zich in een dynamische periode bevond, kwam Vitaalzyn gelijk met nuttige adviezen.


Een daarvan waren de webinars, gericht op veerkracht. Precies wat zowel de organisatie als de medewerkers nodig hadden. Veerkrachtig worden en blijven!


De webinars zijn goed bezocht en de feedback van de deelnemers zijn meer dan positief. De totaalbeoordeling was maar liefst een 8,6.


Ik ben niet anders gewend van Vitaalzyn dat zij meedenken, adviseren zonder belangen en onze keuzes respecteren.
Bedankt en ik kijk uit naar een volgende samenwerking!"

Wanisha Boedjawan-

Senior HRM Adviseur, DUSI/VW
Verwenmomentje

"Om de medewerkers eens in het zonnetje te zetten, hebben we in het IJsselland Ziekenhuis de Verwenweken georganiseerd.


De Incompany trainingen van Hetty Crèvecoeur waren intiem en informatief.


De deelnemers kregen de mogelijkheid om te leren over het omgaan met nacht en wisseldiensten, hoe ze beter kunnen slapen en wat voeding met het energie niveau doet. Interessante en relevante onderwerpen.


De Vitaalzyn Incompany trainingen zijn een aanrader!
Shirley Groenendijk - 

Projectcoördinator Leerhuis IJsselland Ziekenhuis

Werken aan vitaliteit van medewerkers

Eigen regie en verantwoordelijkheid

Er is al veel aandacht voor vitaliteit. Dat is heel goed, maar blijft vaak bij gratis fruit in de kantine en korting op de sportschool. Wat hebben jouw medewerkers echt nodig om de meest vitale versie van zichzelf te zijn? Als HR-manager kun je hier geen eenduidig antwoord op geven. Voor impactvolle en duurzame verandering wil je het liefst dat je medewerkers dit zelf en vanuit eigen verantwoordelijkheid gaan uitvinden. Met de Incompany Trainingen en Webinars van Vitaalzyn helpen we ze hierbij.


Er zijn verschillende gebieden die te maken hebben met vitaliteit. Het gebied waar je het laagst op scoort, bepaalt je algehele staat van vitaliteit. Daar leef je naar. Een medewerker kan bijvoorbeeld nog zo’n goede gezondheid hebben, maar is hij mentaal minder sterk, dan zal hij zich minder vitaal voelen en mogelijk toch uitvallen. We gaan aan de slag met de gebieden waar je medewerkers het laagste op scoren en helpen ze zo om hun vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te versterken.


Bij Vitaalzyn kijken we naar wat je medewerkers hiervoor zelf kunnen doen. We spreken hun eigen regie en verantwoordelijkheid aan. Moeten ze door anderen gemotiveerd worden om bijvoorbeeld meer te bewegen, dan zullen ze snel afhaken. Enkel intrinsiek motivatie en bewustwording kunnen duurzame gedragsveranderingen tot stand brengen.

Direct naar het aanbod

Incompany Trainingen en Webinars van Vitaalzyn

Aan de slag met vitaliteit

We kunnen uitleggen hoe jouw medewerkers hun vitaliteit kunnen verbeteren, maar ze moeten het uiteindelijk gaan doen. In onze Incompany Trainingen en Webinars gaan we daarom vooral aan de slag. Je medewerkers gaan op zoek naar concrete stappen die ze kunnen zetten voor verbetering. Daarmee stimuleren we hun intrinsieke motivatie. Tijdens de Incompany Trainingen en Webinars worden de eerste stappen richting gedragsverandering al gezet. 


Hieronder staan de Incompany Trainingen en Webinars van Vitaalzyn waarin je medewerkers aan de slag gaan met hun vitaliteit. Wil jij de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers verbeteren? Boek dan een Incompany Training of Webinar bij Vitaalzyn!

TRAININGEN VOOR MEER ENERGIE EN VITALITEIT

Incompany training Fit

Go
Fit

Vitale doelen stellen in tijden van verandering

Bruisend van de energie

Gezonde keuzes maken voor meer energie

Slaap

je fit

Uitgerust wakker worden met zin in je dag

Relaxed door de overgang

Fit en stralend door de overgang zonder stress

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

TWIJFEL JE OVER WELKE TRAINING OF WEBINAR GOED AANSLUIT?

Op basis van onze jarenlange ervaring met veel verschillende organisaties denken we graag met je mee. Het is ook mogelijk om een bestaande Incompany Training of Webinar aan te passen. Plan hiervoor een vrijblijvende inspiratiecall.

null

GEEN GEDOE, VITAALZYN REGELT HET!

 

Geen gedoe, wij regelen het

Volledig verzorgde trainingen. Vitaalzyn zorgt voor alles!


Altijd
100% live

Live training! Voldoende ruimte voor interactie en inspiratie


Beste keuze, direct resultaat

Voor iedereen. Direct toepasbaar met impact in het dagelijkse leven.