NATIONALE VITALITEITSWEEK 2024 | 23 T/M 29 SEPTEMBER 

VITALITEIT BOOSTER: COMPLEET ONLIVE PROGRAMMA – SNEL GEREGELD

Nationale vitaliteitsweek 23 t/m 29 september 2024 | Samen met collega's werken aan een sterke weerstand

Met de herfst komt het snotterseizoen er weer eraan. En daarmee natuurlijk weer kans op ziekmeldingen. Niet fijn voor jouw klanten en collega´s. De Nationale Vitaliteitsweek is een mooi moment om te investeren in een krachtige vitaliteit en gezondheid van jouw medewerkers. En belangrijk, want met een sterke weerstand zit je lekker in je vel en is de kans om griep op te lopen toch een stuk kleiner. Gebeurt het toch? Dan ben je sneller weer fit. Hoe lekker is dat? 

IK GUN MIJN MEDEWERKERS DEZE BOOST

Sta sterk met de vitaliteitsbooster

Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek 2022 helpen wij jou met de VitaliteitsBooster. Investeren in je eigen gezondheid en vitaliteit was nog nooit zo makkelijk en vooral leuk! Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek geef jij jouw medewerkers de Boost die ze nodig hebben om sterk te staan in het aankomende winter – en snotter seizoen. Zorg dat jij erbij bent.
Hetty Crèvecoeur

Geen gedoe, Vitaalzyn  regelt het!

We hebben een kant en klaar programma voor je klaar staan. Krachtige Webinars van 45 minuten die je samen met de collega’s kunt volgen exclusief voor jouw organisatie.

Als extraatje begin je de dag met een energieke Dagstart. Wat is nu lekkerder dan de dag samen met je collega’s en in flow te starten. Liever een training LIVE op locatie? Dat kan ook. Vraag naar de mogelijkheden.

MEER INFO


DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR:

ONLIVE PROGRAMMA VITALITEITSWEEK 2022 MET HETTY CRÈVECOEUR

Hetty Crèvecoeur, auteur en gezondheidsdeskundige van het TV-programma Koffietijd neemt je tijdens de Vitaliteitsweek mee in de wondere wereld van een krachtige gezondheid en sterke weerstand. Deze webinars verhogen de vitaliteit en dragen bij aan een energieke dag.

Masterclass weerstand verhogen

Stap 1: Sta sterk in het snotterseizoen

Webinar 'Weerstand verhogen'

Is het elke herfst en winter weer raak en ga je hoestend en proestend het seizoen door? Krijgt elke verkoudheid jou te pakken? Ben je er zat van om je steeds zo lamlendig te voelen? Dan is deze training wat voor jou! Je leert hoe je op een praktische en leuke manier je weerstand kan verbeteren. Laat die winter maar komen!

In deze masterclass van 45 minuten leer je de basisprincipes van een gezond immuunsysteem krijg je handige en praktische tips op het gebied van voeding en leefstijl die je meteen kan toepassen. Een powerbooster voor iedereen die fit en energiek het snotterseizoen door wil komen.

Stap 2: Ontwerp je ideale slaaproutine

Webinar 'Slaap je fit'

Is slaap bij jou een ondergeschoven kindje en ben je in de ochtend je bed niet uit te branden? Voel je je vaak moe? Wil je beter slapen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit Webinar iets voor jou!

Je leert hoe slaap werkt en welke hacks je toe kan passen om alles uit je slaap te halen. Voor iedereen die energiek, helder en gezond door het leven wil gaan! In 45 minuten leer je de basisprincipes van slaap en krijg je praktische tips op het gebied van slapen en leefstijl die je meteen kunt toepassen.

Goede slaap zit hem juist in de kleine dingen. Een praktisch, toegankelijk en heldere training die je de tools geeft om uitgerust wakker te worden met zin in je dag.

Stap 3: Slimme voeding, meer energie

Webinar 'Bruisend van de energie'

Om lekker in je vel te zitten moet je goed eten, maar wat ís goed eten precies? Er is zoveel informatie over voeding te vinden, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Wil je weten wat echt gezond is en wat niet? In dit Webinar scheiden we feiten van fabels. Je leert hoe je slim kan eten om het beste uit jezelf te halen. Voor iedereen die lekker in zijn vel wil zitten op een leuke én makkelijke manier.

Meer energie zit hem juist in de kleine dingen. Je leert op een leuke en makkelijke manier gezonde keuzes te maken, waarvoor je niet je hele leefpatroon hoeft om te gooien. Kortom een praktische, toegankelijke en luchtige Webinar die je de tools geeft om elke dag te bruisen van de energie.

IK WEET GENOEG
Energieke dagstart

Extra: Energieke Dagstart

Boost je dag met deze energieke start

Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek starten we 5 dagen lang, iedere ochtend om 7 uur met een heerlijke boost van de dag in slechts 30 minuten. Onlive met alle deelnemers voor extra power! 

IK GUN MIJN MEDEWERKERS DEZE BOOST


De trainer - Hetty Crèvecoeur

De Vitaalzyn expert op het gebied van voeding, energie en slaap. Hetty is bekend als auteur en spreker, o.a. bij RTL Koffietijd.

Hetty neemt je op een luchtige, humoristische en energieke manier mee en inspireert en motiveert om concrete stappen te zetten naar een gezonde levensstijl. Het motto van Hetty: Gelukkig & gezond met de kracht van de natuur.

Aanbieding Nationale Vitaliteitsweek 2024

Doe ook mee aan de Nationale Vitaliteitsweek met het toffe Vitaalzyn programma “VitaliteitsBooster” – exclusief voor jouw medewerkers. In 5 dagen geef jij jouw medewerkers de Boost die ze nodig hebben om sterk te staan in de aankomende winter – en snotter seizoen.


null Maandag t/m vrijdag plan je 3 x LIVE Webinar (60 minuten) exclusief voor jouw organisatie
ter waarde van € 1497,- per training

null 5 x LIVE online energieke dagstart (30 minuten)
Elke dag samen met alle deelnemers energiek opstarten
ter waarde van € 1497,-

null Bonus: Webinar modules 1 maand terug kijken in de Vitaalzyn Academy,
bedrijfspagina met inschrijfformulier, digitaal werkboek
ter waarde van € 997,-

null Alles wordt geregeld! Van A-Z ontzorgd

null

van € 6985,-

EARLY BIRD € 4985,-
bij deelname vóór 1 mei 2024


Vraag een offerte aan via onderstaand formulier, dan nemen we z.s.m. contact met je op!

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Snel en flexibel

“Geweldig hoe Vitaalzyn meedenkt met ons bedrijf waarin we vitaliteit op de kaart willen krijgen.


Julia heeft zich verdiept in onze doelstellingen en haar aanbod daarop afgestemd. Ze is snel, flexibel, doet goede verbetervoorstellen, inspireert en is oplossingsgericht. 


Vitaalzyn  heeft webinars op het gebied van ‘werkplezier’ en ‘vitaliteit’ ontwikkeld en gegeven, die zeer goed ontvangen werden. 


Het is ontzettend fijn een specialist te hebben die onze medewerkers bewust maakt van hun vitaliteit en medewerkers verder helpt om vitaler te worden.


Ik hoop dat we nog lang kunnen blijven samenwerken.”

Rosa Wasink - Vitaliteitsadviseur, Nova College
Veerkrachtig worden en blijven

“Toen DUSI zich in een dynamische periode bevond, kwam Vitaalzyn gelijk met nuttige adviezen.


Een daarvan waren de webinars, gericht op veerkracht. En dat was precies wat zowel de organisatie als de medewerkers op dat moment nodig hadden. Veerkrachtig worden en blijven!


De webinars zijn goed bezocht en de feedback van de deelnemers zijn meer dan positief. De totaalbeoordeling was maar liefst een 8,6.


Ik ben niet anders gewend van Vitaalzyn dat zij meedenken, adviseren zonder belangen en onze keuzes respecteren. Bedankt daarvoor en ik kijk uit naar een volgende samenwerking! “

Wanisha Boedjawan- Senior HRM Adviseur, DUSI/VW

Geen gedoe, wij regelen het

Volledig verzorgde trainingen. Vitaalzyn zorgt voor alles!


Altijd
100% live

Live training! Voldoende ruimte voor interactie en inspiratie


Beste keuze, direct resultaat

Direct toepasbaar met impact in het dagelijkse leven.