NATIONALE VITALITEITSWEEK 2024| 23 T/M 29 SEPTEMBER ✅ 

REGEL SNEL EN EENVOUDIG EEN STERK VITALITEITSPROGRAMMA
TIJDENS DE NATIONALE VITALITEITSWEEK - SPECIAAL VOOR JOUW MEDEWERKERS

Nationale vitaliteitsweek 23 t/m 29 sept. | Met persoonlijke aandacht bouw je een ijzersterke organisatie

INVESTEREN IN VITALE, VEERKRACHTIGE EN GELUKKIGE COLLEGA´S LOONT

Goede en gemotiveerde medewerkers zijn in deze uitdagende tijden op de arbeidsmarkt goud waard. Als HR-manager weet je als geen ander hoe belangrijk het is om waardevolle collega´s te binden aan de organisatie en nieuwe mensen aan te trekken. Mensen zijn op zoek naar een werkplek om te floreren, verbinding te ervaren en willen zich gezien voelen als individu. De Nationale Vitaliteitsweek is een mooi moment om te laten zien dat je bereid bent te investeren in de vitaliteit en veerkracht van jouw medewerkers. Om een signaal af te geven dat het geluk van jouw medewerkers belangrijk voor je is. Want, medewerkers die lekker in hun vel zitten en zich gezien voelen presteren beter, zijn minder vaak ziek en zijn minder snel geneigd om buiten de organisatie verder te kijken. Hoe lekker is dat?

IK GUN MIJN MEDEWERKERS DEZE BOOST

Sta sterk met vitaal werkgeverschap

Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek 2023 helpen wij met jou met het unieke programma "Speciaal voor jou". Investeren in je eigen vitaliteit en veerkracht was nog nooit zo makkelijk en vooral leuk! Tijdens de nationale Vitaliteitsweek geef jij jouw medewerkers de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben om te floreren. Sta sterk als aantrekkelijke werkgever met oog voor zijn mensen in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt. Zorg dat jij erbij bent.
Hetty Crèvecoeur

Geen gedoe, Vitaalzyn regelt het!

We hebben een kant en klaar programma voor je klaar staan. Krachtige Live Webinars van 60 minuten die je samen met de collega's kunt volgen exclusief voor jouw organisatie.


Als extraatje neem je deel aan onze Challenge. Wat is nu lekkerder dan de dag samen met je collega's en in flow te starten. Liever een training LIVE op locatie? Dat kan ook. Vraag naar de mogelijkheden.

MEER INFO


DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR:

ONLIVE PROGRAMMA VITALITEITSWEEK 2023 MET HETTY CRÈVECOEUR

Hetty Crèvecoeur, auteur en gezondheidsdeskundige van het TV-programma Koffietijd neemt je tijdens de Vitaliteitsweek mee in de wondere wereld van een krachtige gezondheid en sterke weerstand. Deze webinars verhogen de vitaliteit en dragen bij aan een energieke dag.

Masterclass weerstand verhogen

Stap 1: 

RELAXED DOOR DE OVERGANG

Webinar 'FIT EN STRALEND DOOR DE OVERGANG'

De overgang heeft soms wel een enorme invloed op het welzijn van jouw medewerksters, er veranderd immers heel veel - niet alleen fysiek en mentaal. Je collega´s zijn op zoek naar een nieuwe balans: In het persoonlijke leven en in het werk. Vragen rondom zingeving beginnen een belangrijkere rol te spelen.

Merk je dat de overgang een thema is dat speelt bij jouw collega´s - je wilt hier aandacht aan geven en weet eigenlijk niet zo goed waar te beginnen? Het is belangrijk om als werkgever een signaal af te geven van erkenning. Geef jouw collega´s de mogelijkheid om met gelijkgestemden hierover verbindend in gesprek gaan.

Het zit hem vaak juist in de kleine dingen die een groot verschil maken. In dit Webinar van 60 minuten krijgen je collega´s praktische handvaten om juist op te bloeien en zich weer in balans te voelen.

Stap 2: ADEM JE VRIJ

DE KORSTE WEG NAAR MINDER STRESS EN MEER ENERGIE

Webinar 'Adem je vrij'

Ademhaling staat op dit moment enorm in de belangstelling - en terecht! Je adem is pure levensenergie en het gebeurt de hele dag door zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Hoe mooi is dat! Toch lijkt het alsof deze levensenergie vaak onder gesneuveld gaat aan de dagelijkse dosis stress en ons drukke leven. De oplossing ligt in handbereik! Zet je adem in als een geweldige lifehack om direct minder stress en meer energie te ervaren!

Voor iedereen die energiek, helder en gezond door het leven wil gaan! In 60 minuten leren je medewerkers de basisprincipes van ademhaling en ervaren direct hoe zij hun focus en energieniveau direct kunt beïnvloeden door middel van een bewuste ademhaling.

Een praktisch, toegankelijk en heldere Webinar waarin de deelnemers direct ervaren hoe makkelijk het is om - vrij van stress - op te ademen.

Stap 3: 

DE KUNST VAN MENSELIJKE VERBINDING

Webinar 'Het moedige gesprek'

Hoe maak je moeilijke zaken bespreekbaar en zorg je voor meer verbinding? Succesvolle communicatie is de key voor een succesvol team. Medewerkers kunnen floreren als zij zich kunnen uitspreken en gehoord voelen. Echte menselijke verbinding zorgt juist in deze tijd van snelle (technologische) veranderingen voor bevlogen en energieke collega´s, een sterk teamverband en medewerkers die zich duurzaam willen verbinden aan hun werk. In dit Webinar gaan wij aan de slag met een aantal handige en gemakkelijk toepasbare tools om succesvol en in verbinding te communiceren. Privé - met jouw vrienden en in je gezin - net zoals met je collega´s en leidinggevenden op het werk.

Wil jij een team van medewerkers die de kunst van échte menselijke verbinding beheersen? En krachtige gesprekken kunnen voeren waarin je erop kunt vertrouwen dat men elkaar écht begrijpt? Dan is dit Webinar speciaal voor jou.

IK WEET GENOEG
Energieke dagstart

Extra: Energieke Dagstart

Boost je dag met deze energieke start

Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek starten we 5 dagen lang, iedere ochtend om 7 uur met een heerlijke boost van de dag in slechts 30 minuten. Onlive met alle deelnemers voor extra power! 

IK GUN MIJN MEDEWERKERS DEZE BOOST


De trainer - Hetty Crèvecoeur

De Vitaalzyn expert op het gebied van voeding, energie en slaap. Hetty is bekend als auteur en spreker, o.a. bij RTL Koffietijd.

Hetty neemt je op een luchtige, humoristische en energieke manier mee en inspireert en motiveert om concrete stappen te zetten naar een gezonde levensstijl. Het motto van Hetty: Gelukkig & gezond met de kracht van de natuur.

Aanbieding Nationale Vitaliteitsweek 2024

Doe ook mee aan de Nationale Vitaliteitsweek met het toffe Vitaalzyn programma "Speciaal voor jou" - exclusief voor jouw medewerkers. In 5 dagen geef jij jouw medewerkers de Boost die ze nodig hebben om te floreren en zich maximaal te verbinden met de organisatie.


null 3 x LIVE Training of Webinar
Maandag t/m vrijdag plan je 3x een LIVE Training in van 60 minuten exclusief voor jouw organisatie
ter waarde van 4491,- (1497,- per webinar)

null 5x Vitale Dagstart
samen met alle deelnemers in verbinding de dag online opstarten met de Vitaalzyn Challenge
ter waarde van 1497,-

null Bonus: Webinar modules 1 maand terug kijken in de Vitaalzyn Academy,
null Bonus: bedrijfspagina met inschrijfformulier

null Bonus: digitaal werkboek
ter waarde van € 997,-

null Onbeperkt aantal deelnemers

null  Alles wordt geregeld! Van A-Z ontzorgd

null

null Compleet programma eenmalig € 6985,- (ex. BTW)


Early Bird Ticket 4985,-

2000 euro korting bij aanmelding vóór1 mei 2024

1000 euro bij aanmelding voor 1 juli 

Vind jij dat je medewerkers deze speciale aandacht verdienen? Laat je gegevens achter en ik bel je.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Snel en flexibel

“Geweldig hoe Vitaalzyn meedenkt met ons bedrijf waarin we vitaliteit op de kaart willen krijgen.


Julia heeft zich verdiept in onze doelstellingen en haar aanbod daarop afgestemd. Ze is snel, flexibel, doet goede verbetervoorstellen, inspireert en is oplossingsgericht. 


Vitaalzyn heeft webinars op het gebied van ‘werkplezier’ en ‘vitaliteit’ ontwikkeld en gegeven, die zeer goed ontvangen werden. 


Het is ontzettend fijn een specialist te hebben die onze medewerkers bewust maakt van hun vitaliteit en medewerkers verder helpt om vitaler te worden.


Ik hoop dat we nog lang kunnen blijven samenwerken.”

Rosa Wasink - Vitaliteitsadviseur, Nova College
Veerkrachtig worden en blijven

“Toen DUSI zich in een dynamische periode bevond, kwam Vitaalzyn gelijk met nuttige adviezen.


Een daarvan waren de webinars, gericht op veerkracht. En dat was precies wat zowel de organisatie als de medewerkers op dat moment nodig hadden. Veerkrachtig worden en blijven!


De webinars zijn goed bezocht en de feedback van de deelnemers zijn meer dan positief. De totaalbeoordeling was maar liefst een 8,6.


Ik ben niet anders gewend van Vitaalzyn dat zij meedenken, adviseren zonder belangen en onze keuzes respecteren. Bedankt daarvoor en ik kijk uit naar een volgende samenwerking! “

Wanisha Boedjawan- Senior HRM Adviseur, DUSI/VW

Geen gedoe, wij regelen het

Volledig verzorgde trainingen. Vitaalzyn zorgt voor alles!


Altijd
100% live

Live training! Voldoende ruimte voor interactie en inspiratie


Beste keuze, direct resultaat

Direct toepasbaar met impact in het dagelijkse leven.