✅Klanten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een    9.1
teamontwikkeling en verbinding

Teamontwikkeling

MEER ENERGIE EN VERBINDING IN JE TEAM

Ik wil meer verbinding in het team


15+

jaar ervaring in verschillende branches

9.1

gemiddelde beoordeling van de trainingen

100%

live, op locatie of online

  Minder werkstress, meer werkplezier

De juiste mensen die goede energie in het team brengen en hun beste werk leveren. Deze medewerkers wil je als HR-manager aantrekken en binden.

Het stimuleren van verbinding met je organisatie is daarom belangrijker dan ooit. De afgelopen jaren heeft er minder aandacht kunnen zijn voor echte verbinding in het team en de organisatie. Wil je medewerkers aantrekken en duurzaam binden? Dan is het belangrijk om daarin te investeren. Het is bovendien een uiting van goed werkgeverschap, iets wat van belang is in de huidige arbeidsmarkt.

null Bij 34% van de Nederlandse werknemers was werkdruk de reden voor verzuim in 2020


null 16% van de Nederlandse werknemers had in 2021 burn-outklachten, het vaakst in het onderwijs (22,1%) en de zorg en welzijn (17,9%) en bij jonge werknemers

null De kosten voor bedrijven als gevolg van werkstress bij medewerkers was in totaal 3,2 miljard euro in 2019. Dat komt neer op 9.300 euro per persoon.

Meer weten?

Plan een gratis adviesgesprek met Julia, adviseur duurzame inzetbaarheid.

Teamontwikkeling door verbinding

Behoefte aan verbinding

Van nature willen mensen onderdeel zijn van een groter geheel: een vriendengroep, familie en zo ook van een team en een organisatie. Daar komt zingeving als groot goed bij. Steeds meer mensen werken niet alleen voor het geld. Ze willen een bijdrage leveren en plezier ervaren in hun werk. 


Voel je geen verbinding met een organisatie, dan voel jij je er geen onderdeel van. Op den duur zal het werk hierdoor minder voldoening opleveren. De energie, het werkplezier en de productiviteit nemen af en grijs verzuim ligt op de loer. Mogelijk gaan medewerkers zelfs op zoek naar een bedrijf waarmee ze die verbinding wel ervaren. De huidige arbeidsmarkt biedt hen die gelegenheid. Dat versterkt het belang dat medewerkers, jong én oud, zich kunnen verbinden met een organisatie.


Naast verbinding met de organisatie is de behoefte aan persoonlijke, menselijke verbinding ook groter dan ooit. Medewerkers willen met elkaar in gesprek zijn en woorden geven aan wat ze meemaken. Ze willen elkaar begrijpen en samen vooruit. Het is belangrijk om daar oog voor te hebben en ruimte voor te bieden.

Bekijk het aanbod
Inspirerend en oplossingsgericht

“Geweldig hoe Vitaalzyn meedenkt met ons bedrijf waarin we werkdruk willen verminderen en vitaliteit op de kaart willen krijgen.


Het aanbod was volledig afgestemd op onze doelstellingen doordat Vitaalzyn echt met ons meedacht. Snel, flexibel, inspirerend en oplossingsgericht. 


Vitaalzyn heeft webinars op het gebied van ‘werkplezier’ en ‘vitaliteit’ ontwikkeld en gegeven, die zeer goed ontvangen werden. 


Het is ontzettend fijn een specialist te hebben die medewerkers verder helpt om vitaler te worden en meer werkplezier te ervaren. Ik hoop dat we nog lang kunnen blijven samenwerken.”

Rosa Wasink - Vitaliteitsadviseur, Nova College
Veerkrachtig worden en blijven

“Toen DUSI zich in een dynamische periode bevond, kwam Vitaalzyn gelijk met nuttige adviezen.


Een daarvan waren de webinars, gericht op veerkracht. En dat was precies wat zowel de organisatie als de medewerkers op dat moment nodig hadden. Veerkrachtig worden en blijven!


De webinars zijn goed bezocht en de feedback van de deelnemers zijn meer dan positief. De totaalbeoordeling was maar liefst een 8,6.


Ik ben niet anders gewend van Vitaalzyn dat zij meedenken, adviseren zonder belangen en onze keuzes respecteren. Bedankt daarvoor en ik kijk uit naar een volgende samenwerking! “

Wanisha Boedjawan- Senior HRM Adviseur, DUSI/VW
werkplezier werkgeluk

Hybride werken vanuit verbinding

Op afstand verbonden

Een andere ontwikkeling van de afgelopen jaren is het hybride werken. Medewerkers van veel bedrijven zullen hybride blijven werken. Deze ontwikkeling is niet tegen te houden, want het heeft ook veel positieve effecten. Mogelijk blijven jouw medewerkers ook (gedeeltelijk) thuis werken. 

Thuis voelen je medewerkers zich snel minder verbonden met de organisatie en collega’s. Daar komt bij dat de werk-privé balans ook sneller zoekraakt. Een medewerker werkt ‘s avonds gemakkelijker langer door of is tussen het werk door met allerlei privézaken bezig. Dit kan invloed hebben op de energie en het werkplezier van je medewerkers. Daarom is het belangrijk om daar oog voor te hebben. 

Teamontwikkeling en verbinding stimuleren

De afgelopen tijd was het voor veel bedrijven lastig om voldoende aandacht te besteden aan de verbinding van en met hun medewerkers. Medewerkers werkten veel thuis of afgezonderd van elkaar. Voor nieuwe medewerkers was het moeilijk om zich te binden aan het bedrijf en huidige medewerkers raakten deze verbinding kwijt. Ze hebben zich daardoor eenzaam gevoeld. 


Wil je aan de slag met de verbinding in het team en met de organisatie, zodat je medewerkers met de juiste energie aan de slag gaan? De Incompany Trainingen en Webinars van Vitaalzyn helpen je daarbij.

Op een actieve en interactieve manier gaan onze enthousiaste trainers met jouw team aan de slag. Het zijn leuke, positieve Trainingen en Webinars waarin de energie continu hoog is. Door belangrijke onderwerpen, zoals werkgeluk, werken vanuit verbinding en de juiste motivatie en werk/privé-balans, te bespreken, creëren je medewerkers een gezamenlijke taal en groeit de onderlinge verbinding. Het resultaat is dat ze samen de juiste energie vinden om als team aan de slag te gaan. Hun motivatie wordt hierdoor vergroot, wat resulteert in meer inzet en betere prestaties. 

Direct naar aanbod

Incompany Trainingen en Webinars voor teamonwikkeling en verbinding

Verbinding stimuleren

Hieronder zie je de Incompany Trainingen en Webinars van Vitaalzyn waarin we met medewerkers aan de slag gaan met het vergroten van hun werkplezier. Wil jij aan de slag met het verlagen van de werkdruk en het verhogen van het werkplezier van jouw medewerkers, zodat zij beter in hun vel zitten en verzuim verminderd? Bekijk het overzicht van onze trainingen en webinars.

TRAININGEN VOOR MEER ENERGIE EN VERBINDING IN TEAMS

Fluitend aan het werk

Meer verbinding en plezier op het werk

Meer rust in je hoofd

Opladen met Mindfulness en Yoga

Moeiteloos werken

Meer verbinding en  plezier op het werk

Slaap je
fit

Uitgerust wakker worden met zin in je dag

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

TWIJFEL JE OVER WELKE TRAINING OF WEBINAR GOED AANSLUIT?

Op basis van onze jarenlange ervaring met veel verschillende organisaties denken we graag met je mee. Het is ook mogelijk om een bestaande Incompany Training of Webinar aan te passen. Plan hiervoor een vrijblijvende inspiratiecall.

null

GEEN GEDOE, VITAALZYN REGELT HET!

 

Save the date!

Nationale week van de werkstress 14 t/m 18 november 2022. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van ons speciale programma? Schrijf je in en ontvang vrijblijvend een mail zodra het programma bekend is.

Geen gedoe, wij regelen het

Volledig verzorgde trainingen. Vitaalzyn zorgt voor alles!


Altijd
100% live

Live training! Voldoende ruimte voor interactie en inspiratie


Beste keuze, direct resultaat

Voor iedereen. Direct toepasbaar met impact in het dagelijkse leven.